Aschehougs store påskequiz 2023

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203397035
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gjør påsken ekstra hyggelig med quiz fra quiz-ekspert Vegard Eikemo Sande! Aschehougs store PåskeQuiz 2023 inneholder hele 1500 nye og spennende spørsmål for hele familien, fordelt på påskespørsmål, allmennquiz og ikke minst familiemikser med utfordringer for liten og stor.

Quizen er spekket med hint og fun facts, slik at man kan resonnere seg frem til mange av svarene og få ny kunnskap. Spørsmålene i hver kategori kommer i stigende vanskelighetsgrad.

Bakerst i boka er det ekstra vanskelige spørsmål for dem som vil ha de største quiz-utfordringene. Boka har tematisk register som gjør det enkelt å finne fram til temaene man liker best.

En quizrunde skaper alltid stemning: Ha quiz med familie og venner etter skituren, mens dere spiser påskeegg eller på stille, lange dager på hytta.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 309
Utgitt 2023
ISBN 9788203397035
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 26.01.2023
Emne Spørrebøker Faglitteratur Påsken
Vegard Eikemo Sande

Vegard Eikemo Sande

VEGARD EIKEMO SANDE (født 1981) er quiz-ekspert, og deltar også regelmessig i pubquizer og mesterskapsquizer selv. I 2022 ble han norgesmester i lagquiz, og han har tidligere vunnet QuizDan med laget Asker og Bærum. I tillegg er han fast quizmaster i Se og Hør, og har utgitt en rekke populære quizbøker på Aschehoug, blant annet Aschehougs store JuleQuiz (2022) og Aschehougs store PåskeQuiz (2023). Les mer

Artikler

Påskequiz

Klar for påskequiz? Her får du en smakebit på årets Påskequiz. 30 spørsmål som passer for hele familien. Ta quizen og se hvem som blir familiens mesterhjerne!
Les mer

Sommerquiz

Denne sommeren er som skapt for quiz! Enten du sitter i bil, båt, på hytta, i et telt eller under et respatexbord.
Les mer