Aschehougs store julequiz 2021

Velg format

129 kr
På lager
ISBN
9788203368493
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Quiz-ekspert Vegard Eikemo Sande gir deg quizen du kan ta juleferie med! Aschehougs store JuleQuiz 2021 inneholder hele 1500 nye og spennende spørsmål for hele familien, fordelt på julespørsmål, allmennquiz og ikke minst familiemikser med utfordringer for liten og stor.
Quizen er spekket med hint og fun facts, slik at man kan resonnere seg frem til mange av svarene og få ny kunnskap. Spørsmålene i hver kategori kommer i stigende vanskelighetsgrad.
Bakerst i boka er det ekstra vanskelige spørsmål for dem som vil ha de største quiz-utfordringene. Boka har tematisk register som gjør det enkelt å finne fram til temaene man liker best.
En quizrunde bidrar til julestemningen: Ha quiz med familie og venner til julebaksten, på stille, lange juledager eller skap ekstra liv og spenning under juleselskapet, på hytta eller i bilen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 309
Utgitt 2021
ISBN 9788203368493
Format Pocket
Språk Bokmål
Bokgruppe 317
Salgsdato 14.10.2021
Emne Julen Spørrebøker Faglitteratur
Vegard Eikemo Sande

Vegard Eikemo Sande

VEGARD EIKEMO SANDE (født 1981) er quiz-ekspert, og deltar også regelmessig i pubquizer og mesterskapsquizer selv. I 2014 vant han QuizDan med laget Asker og Bærum, og han har en rekke medaljer fra NM i quiz. I tillegg er han fast quizmaster i Se og Hør, og han har utgitt en rekke populære quizbøker på Aschehoug, blant annet Aschehougs store JuleQuiz (2020) og Aschehougs store FerieQuiz (2021). Les mer

Artikler

Påskequiz

Klar for påskequiz? Her får du en smakebit på årets Påskequiz. 30 spørsmål som passer for hele familien. Ta quizen og se hvem som blir familiens mesterhjerne!
Les mer

Sommerquiz

Denne sommeren er som skapt for quiz! Enten du sitter i bil, båt, på hytta, i et telt eller under et respatexbord.
Les mer

Sommerquiz

Denne sommeren er som skapt for quiz! Enten du sitter i bil, båt, på hytta, i et telt eller under et respatexbord.
Les mer