Anna og det franske kysset

Annen tilknytning:

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203261626
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Anna er lykkelig i Atlanta. Hun har en bestevenninne, gleder seg til det siste året på high school, og endelig ser det ut til at gutten hun er forelsket i, har følelser for henne også. Anna blir derfor alt annet enn glad når faren sender henne på kostskole i Paris. Men så møter hun Étienne St. Clair. Han er smart, sjarmerende og kjekk, Étienne har alt. Dessverre er han opptatt - og det er kanskje hun også ... eller? Året i verdens mest romantiske by skal vise seg å bli opprivende, hjerteskjærende og helt fantastisk.

Stephanie Perkins er en storselgende amerikansk forfatter. De tre kjærlighetsbøkene hennes er oversatt til over 20 språk, har ligget på New York Times bestselgerliste og er kåret til Årets beste ungdomsbøker. Perkins har alltid arbeidet med bøker; først som bokhandler, deretter som bibliotekar, og nå som ungdomsbokforfatter.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2016
ISBN 9788203261626
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Ina V. Steinman
Salgsdato 10.05.2016
Orig. tittel Anna and the French kiss
Emne Romaner Skjønnlitteratur Paris Kjærlighet

Stephanie Perkins

Stephanie Perkins er en av Amerikas mest populære forfattere. De tre kjærlighetsbøkene hennes er oversatt til 17 språk, er internasjonale bestselgere og er kåret til Årets beste ungdomsbøker. Perkins har alltid arbeidet med bøker; først som bokhandler, deretter som bibliotekar, og nå som ungdomsbokforfatter. Hennes debutroman "Anna og det franske kysset" ble valgt til en av Årets beste tenåringsbøker av NPR og ble nominert til en Cybils Award for Beste ungdomsroman.
www.stephanieperkins.com
twitter @naturallysteph Les mer