Absolutt ukyssa

NB: Dette er IKKE en klissete kjærlighetshistorie!!!
Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203259623
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Oda er tilbake, og klar for nye eventyr. Helle og Oda er bestevenner igjen, men noe er annerledes.

"Det er noe bølgete mellom meg og Helle for tida," tenker Oda. Hun tenker i det hele tatt ganske mye på at hun holder på å bli ungdom. På Stian, som kanskje har fått seg kjæreste. Og på Helle, som har fått to nye venninner. Og på seg selv, at hun snart skal begynne på ungdomsskolen, og er ABSOLUTT UKYSSA! Men hvordan skal du klare å være en erfaren kysser når du aldri har prøvd? Oda har en desperat idé, som truer med å ødelegge alt. Og plutselig er Grønnhuset fullt av nye, trivelige naboer, og i klassen kommer en ny gutt, Alfi.

I fyldige fotnoter forklarer Oda både det ene og det andre av interessante og viktige saker og ting, og den nye dagboka fylles raskt opp med fortellinger, lister og, ikke minst, Odas uforliknelige illustrasjoner og tegnede kommentarer til alt som skjer. Med litt mer refleksjon, men med like mye varme og humor, er "Absolutt ukyssa" en verdig oppfølger til "Hei, det er meg!".

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 323
Utgitt 2015
ISBN 9788203259623
Format Pocket
Språk Bokmål
Illustratør Nina Elisabeth Grøntvedt
Salgsdato 25.09.2015
Emne Romaner Dagbøker Skjønnlitteratur Vennskap Kjærlighet
Nina Elisabeth Grøntvedt

Nina Elisabeth Grøntvedt

Nina E. Grøntvedt er en bestselgende forfatter og illustratør. Hun har hatt stor suksess med Oda-serien og bøkene "Hei, det er meg!" (2010), "Absolutt Ukyssa" (2012), "Supersommer" (2014) og "Happy Ending, liksom?" (2015), som hun både har skrevet og illustrert. For "Hei, det er meg!" ble hun nominert til Brageprisen. Hun har utgitt bøkene "Plutselig (2017)", "B for bestevenn" (2018) og "B for bursdag" (2019) sammen med illustratør Bård Sletvold Torkildsen. Les mer